Ruby Rose ei saanutkaan Fast & Furious -roolia – nousi liian suosituksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruby Rose on australialainen näyttelijä, malli, dj ja taiteilija, josta tuli taannoin yksi maansa puhutuimmista tähdistä. Ruby liittyi suositun Orange Is The New Black -sarjan näyttelijäkaartiin, minkä seurauksena hän nousi kerralla maailmanmaineeseen.

Näyttelijän saavuttaman suosion myötä ei olekaan ihme, että häntä kaavaillaan parhaillaan rooliin tulevaan Fast & Furious 8 -elokuvaan. Nainen on kuitenkin paljastanut hakeneensa roolia jo elokuvasarjan aikaisemmasta osasta. Tuolloin hän menetti osan yllättävästä syystä.

– Ennen Orange Is The New Black -sarjaa olin Fast and Furious 7 -elokuvan koe-esiitymisessä. Minua ei kuitenkaan haluttu mukaan, sillä minun sanottiin näyttävän liikaa Justin Bieberiltä!, Ruby Rose paljasti The Today Show -ohjelmassa.

– Hauskinta on se, että nyt käyn neuvotteluja roolista sarjan seuraavassa osassa. En ole paljastanut heille tietäväni, miksi en saanut roolia edellisestä elokuvasta, tähti jatkaa.

Ruby Rose vihjasi haastattelussa saaneensa myös muita työtarjouksia Hollywoodissa äkillisen suosion myötä. Ennen Orange Is The New Black -sarjaa tähti on nähty muun muassa australialaisessa Around the Block -elokuvassa ja Mr & Mrs Murder -sarjassa.