Sarah O’Connor twiittasi robottisurmasta – ei arvannut mitä seuraisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Terminator-elokuvista tuttu roolihahmo Sarah O’Connor on alkanut elää yllättäen aivan omaa elämäänsä, kun samanniminen toimittaja kirjoitti Twitterissä viestin, jossa hän kertoi robotin surmanneen miehen tehtaassa tapahtuneessa onnettomuudessa.

Englantilainen Financial Times -talouslehden toimittaja O’Connor ei lainkaan aavistanut mitä hänen viestistään seuraisi, vaikka hän oli varmasti tietoinen fiktiivisestä kaimastaan.

Twitter
Twitter

Twiitti alkoi nimittäin levitä sosiaalisessa mediassa valtavalla vauhdilla, kun tuhannet käyttäjät ryhtyivät tiedustelemaan toimittajalta koska Terminator-elokuvista tuttu Skynet-tekoäly hyökkää ihmiskuntaa vastaan. Äskettäin O’Connor kertoi kohun yllättäneen hänet ja muistutti kaikkia, että joku ihminen oikeasti on oikeasti kuollut.