Selena Gomez viettelee vähäpukeisena musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Selena Gomez allekirjoitti joulukuussa sopimuksen levy-yhtiö Intercopen kanssa, ja valmistautuu parhaillaan uuden levynsä julkaisuun. Levyltä kuultiin taannoin esimakua Good For You -kappaleen merkeissä, ja nyt on vuorossa singlen musiikkivideo.

Good For You -musiikkivideo on ehtinyt jo nousta otsikoihin rohkean sisältönsä vuoksi. Videolla Selena Gomez nähdään nimittäin esiintymässä alasti suihkussa. Levyversiossa kappaleella vierailee ASAP Rocky, mutta musiikivideolta räppärin säkeistöä on jätetty kokonaan pois.

Uuden levynsä työstämisen lisäksi Selena Gomez on ehtinyt myös näyttelemään. Poptähti on uurastanut kevään Dubious Battle -elokuvan kuvauksissa. Elokuvan ensi-ilta on myöhemmin tänä vuonna.