ATB ja Will Atkinson saapuvat Colors Festivaliin

Festarit · Stara.fi

Helsingin Kaapelitehtaalla viikon kuluttua järjestettävän Colors Festivaalin ohjelma vahvistui lauantain osalta trancelegenda ATB:lla. Perjantaille vahvistui brittiläinen Will Atkinson.

Festivaalin lauantain ohjelmisto on nyt valmis. Silloin esiintyvät ATB, Chicane (live), Camilo Franco, Deep Dish, Photographer sekä Trance Family Finland -yhteisöä edustavat D.N.A, akizEh, Symon & Jay, Taival ja Kajis.

Lopullinen esiintyjäkattaus ei ole vielä perjantain ja sunnuntain osalta julki, sillä festivaalin työryhmä käy edelleen ympärivuorokautisesti neuvotteluja muutaman artistin kanssa.

Perjantain esiintyjiä ovat muun muassa Will Atkinson, Dash Berlin, Markus Schulz, Paul van Dyk, Aly & Fila, Jordan Suckley, Super8 & Tab ja yhdysvaltalainen house-legenda Erick Morillo. Festivaali viikonlopun kruunaa sunnuntain päätösbileet, jossa esiintyvät ainakin Orkidea, Ferry Corsten ja Basement Jaxx.

Kaapelitehtaan sisätiloihin rakentuu tapahtuman kaksi esiintymislavaa, joiden lisäksi ulkona päästään nauttimaan Stara Loungessa kylmistä juomista ja lämpimästä terassitunnelmasta. Festivaalilla on mukana myös Ibizan legendaarinen Space-klubi, joka tekee nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä pohjoismaisen festivaalin kanssa. Space valittiin viime vuonna maailman parhaaksi klubiksi, joka houkuttelee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Tapahtuman ovimyyntiin jätetään kiintiö päiväkohtaisia lippuja sekä pieni erä kahden ja kolmen päivän lippupaketteja. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

VAHVISTETUT ESIINTYJÄT PÄIVÄKOHTAISESTI

Perjantai 10.7. klo 18–04

ALY & FILA (EG)

DASH BERLIN (NL)

DAVE STORM (EST)

ERICK MORILLO (US)

JORDAN SUCKLEY (UK)

MARKUS SCHULZ (US)

MERIMELL (EST)

PAUL VAN DYK (DE)

SUPER8 & TAB

WILL ATKINSON (UK)

MOBSTARR

NUANCE

UPI

Lauantai 11.7. klo 18–02

ATB (DE)

CAMILO FRANCO (ES)

CHICANE (Live) (UK)

DEEP DISH (US)

PHOTOGRAPGER (UA)

D.N.A

KAJIS

SYMON &JAY

TAIVAL

AKIZEH

Sunnuntai 12.7. klo 18–00

BASEMENT JAXX (UK)

FERRY CORSTEN (NL)

ORKIDEA (Live)