Jennifer Lawrence jätti Coldplay-laulajan – Chris Martin iski Kylie Minoguen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jennifer Lawrence ja muusikko Chris Martin ovat jälleen eronneet. Tähtiparin suhde on ollut täynnä draamaa ja parin suhde on lähipiirin mukaan ollut aina soutamista ja huopaamista. Nyt parin teiden kerrotaan erkaantuneet ja heidän löytäneen jo uudet kumppanit.

Daily Mail -lehden mukaan Jennifer Lawrence on palannut yhteen exänsä Nicholas Houltin kanssa. Chris Martin ei jäänyt haikailemaan Jenniferin perään vaan iski laulajatar Kylie Minoguen. Paparazzit bongasivat Chrisin ja Kylien käsi kädessä viime viikolla.

Tähtien parisuhdekuviot ovat niin monimutkaiset, että perässä pysyminen on vaikeaa. Vaikuttaisi nimittäin siltä, että Nicholas Hoult on myöskin ajautunut keskelle draamaa Jenniferin takia. Hoult nimittäin yhdistettiin vielä huhtikuussa romanttisessa mielessä Glee-näyttelijään Dianna Agroniin. Miehen huhutaan jättäneen tyttöystävänsä ollakseen ex-tyttöystävänsä Lawrencen kanssa.