Fanit tyrmäsivät Demi Lovaton uutuuskappaleen: ”Kopio Katy Perryn hitistä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Demi Lovato on julkaissut kesän kunniaksi kappaleen Cool for the Summer. Singlejulkaisun vastaanotto on ollut ristiriitainen, sillä monet faneista ovat olleet pettyneitä kappaleeseen.

Monen mielestä kappale on kuin kehno yhdistelmä Katy Perryn I Kissed a Girl -kappaletta ja Jessie J:n Domino-kappaletta. Demi on puolustanut singleään haastatteluissa ja hiljattain hän avautui Twitterissä kopiointikohusta. Tähti kertoi ettei hän ei ymmärrä kohua, sillä hänen kappaleessaan ei ole laulajan mielestä mitään samaa kuin Katy Perryn ja Jessie J:n kappaleissa.

Daily Mail -lehden mukaan kritiikkiä lukuunottamatta osa faneista ovat tykästyneet kappaleeseen. Demi Lovato on ilmoittanut julkaisevansa kappaleeseen kuuluvan musiikkivideon lähiviikkoina. Jää nähtäväksi tuleeko kappaleesta hitti vai floppi.