Huvipuistolaite oli liian raju – mies tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen monia vuoristoratoja ei voi eds verrata ulkomailla sijaitsevien huvipuistojen hurjiin laitteisiin. Maailmalta kantautuu ajoittain videoita, joissa vuoristoratojen kyydissä olleet ovat pyörtyneet kesken ajon.

Kerroimme aiemmin Slingshot-laitteen kameran tallentamasta tilanteesta, kun kyydissä ollut poika meni huvipuistolaitteessa kolme kertaa tajuttomaksi. Nyt The LAD Bible -sivusto on jakanut Magalufissa sijaitsevasta Slingshot-laitteesta kuvatun videon, jossa nuori mies ei ole pysyä tajuissaan.

Videolla kaverukset odottavat laitteen käynnistymistä. Kyydin alkaessa toinen miehistä alkaa huutamaan täyttä kurkkua. Lopulta jännitys ja innostuminen käyvät miehelle liian kovaksi ja hän menettää tajuntansa. Mies herää muutaman sekunnin välein kauhistuneena, kunnes menee tajuttomaksi uudelleen.

KO on slingshot in Magaluf

Posted by The LAD Bible on Tuesday, June 30, 2015

Katso video tästä.