Julkkisnaiset vaaleanpunaisissa rintaliiveissä – tässä upea syy poseerauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisnaiset ympäri maailmaa ovat julkaisseet Instagramissa kuvia poseerauksistaan vaaleanpunaisissa rinta- tai urheiluliiveissä ja tukeneet näin rintasyövän vastaista taistelua. Nyt syy näihin kuviin on paljastunut.

Kyseessä on nimittäin Betsafen Instagram-tempaus #daretosupport, jossa yhtiö lahjoittaa jokaisesta Instagramiin tuolla hashtägillä lähetetystä rinta- tai urheiluliivikuvasta euron Pink Ribbon -järjestölle. Lisäksi lahjoitetaan 10.000 euroa jokaisesta naisten jalkapallon MM-finaalissa tehdystä maalista.

– Kampanja on saavuttanut tähän mennessä Instagramin välityksellä yli viisi miljoonaa ihmistä, ja yli 900 naista tai miestä on jo postannut kuvansa Instagramiin. Etenkin julkisuuden henkilöillä on ollut suuri merkitys tempauksessa, iGaming-asiantuntija Juha Kvist kommentoi.

Myös monet suomalaisjulkkikset, muun muassa Anne Kukkohovi, Maisa Torppa ja Sofia Ruusila, ovat lähteneet mukaan Instagram-hankkeeseen. Instagram-kuvakampanja jatkuu maanantaihin 6. heinäkuuta asti.

#daretosupport 󾬙 Vielä tämä päivä aikaa lähteä tukemaan hyvää asiaa. Ota itsestäsi kuva pinkissä urheilutopissa ja…

Posted by Maikku Hiljanen on 3. heinäkuuta 2015