Kielinero opetteli kieliä turisteilta – osaa puhua 18 kieltä

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Wouter Corduwener hurmaa YouTube-videollaan, jossa hän puhuu ihmisten kanssa yhteensä 18 eri kielellä. Corduwener kertoi oppineensa englantia, ranskaa ja saksaa koulussa, mutta 14 vierasta kieltä hän on oppinut puhumaan turistien avulla.

Corduwener on katupiirtäjä ja on työnsä puolesta paljon vuorovaikutuksessa turistien kanssa. Hän osaa puhua 18 eri kielellä maahan saapuvien turistien kanssa, mikä hämmästyttää ihmiset kerta toisensa jälkeen.

Corduwener oppii ihmisten kanssa jutellessa aina jotain uutta, minkä lisäksi hän opettelee kieliä myös televisio-ohjelmien ja erimaalaisten animaatioiden avulla. Miehen sanavarasto ei lopu pelkkään tervehtimiseen vaan hän osaa myös kertoa vitsejä, puhua kulttuurista ja olla kaikilla kielillä iloinen ja puhelias oma itsensä.

Miehen ääntäminen on niin vakuuttava, että mandariinikiinaa puhuessaan kiinalaismiehet ovat hämillään ja eräs venäläismies luulee Corduweneria venäläiseksi. Miehen mielenkiinto eri maiden kieliä kohtaan on loputon ja tälläkin hetkellä hänellä on kolme uutta kieltä työn alla. Seuraavaksi kielitaituri aikoo ottaa haltuunsa kantoninkiinan, puolan ja hindin.