Mies yritti ylittää piikkiaidan – jalkoväli sai kivuliaan osansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun jokin alue on suljettu aidalla, puomilla tai lukitulla ovella, se tarkoittaa yleensä sitä, että sinne ei ole muilla mitään asiaa. Kaikki eivät kuitenkaan suostu uskomaan kieltoja ja menevät oman päänsä mukaan sinne minne haluavat mahdollisista seurauksista välittämättä.

YouTubeen on lisätty hauska video tapauksesta, jossa mies lähti ylittämään piikkiaitaa. Miehen muut ystävät ovat ilmeisesti päässeet jo aidan yli toiselle puolelle, mutta viimeiselle aidan ylittäjälle loikkaaminen toiselle puolelle ei sujunutkaan niin mutkattomasti.

Kaverit naureskelevat ja yrittävät välillä neuvoa pinteeseen jäänyttä miestä. Mies on jäänyt vaatteistaan piikkiaitaan kiinni eikä aidalla istuskelu näytä tuntuvan kovinkaan mukavalta. Piikki asettuu mukavasti miehen pakaroiden väliin, mikä ei helpota hänen tuskaansa tai vähennä hänen kavereidensa huvittuneisuutta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat