Miksi sinkkuelämä on parasta? Tässä tyhjentävä vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on tapana haluta aina sitä, mitä he eivät voi sillä hetkellä saada. Sinkkuna oleminen voi alkaa jonkin ajan jälkeen tympimään ja useita kuhertelevia pariskuntia nähdessä voi alkaa kaipaamaan henkilöä, jonka kädestä pitää kadulla kiinni.

Pitkässä parisuhteessa olevat voivat taas aika ajoin ihailla sinkkuystäviensä vapautta. Elite Daily julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa selitetään muutama hyvä kohta, minkä vuoksi yksin oleminen onkin melko mukava vaihtoehto. Videolla nainen näkee pariskunnan halailevan, jonka vuoksi hän alkaa itsekin haikailemaan oman miehen perään. Nainen herää kuitenkin nopeasti todellisuuteen huomattuaan, että pariskunnalla onkin riita menossa.

Videolla kehotetaan sinkkuihmisiä arvostamaan sitä, että he voivat masturboida rauhassa ja saada orgasmin joka kerta. Sängyssäkin voi nukkua miten päin haluaa eikä satunnainen piereskely haittaa. Pizzaan saa valita aina omat täytteet ja käpertyä sohvalle katsomaan hölmöjä saippuasarjoja, jonka kevyitä juonenkäänteitä ei tarvitse selitellä kenellekään.