Et usko 45-vuotiaaksi! Naomi Campbell tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbell ihmetteli reilu vuosi sitten Vogue-lehden kantta, jossa Kanye West ja Kim Kardashian poseerasivat. Supermalli ihmetteli valintaa, sillä hänen mukaansa Vogue-lehteen pääsevät yleensä vain ihmiset, joilla on muotimaailman meriittejä.

Nyt Naomi Campbell on kiinnitetty La Perla’s -merkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi, sillä hän tähdittää vähäpukeisena merkin Made To Measure Atelier -kampanjaa. Jälleen kerran Naomi osoittaa, että ainakin hänelle ikä on tosiaan vain numero.

45-vuotias Naomi Campbell on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä muun muassa 12 Years A Slave -komistus Michael Fassbenderiin. Campbell on aiemmin seurustellut esimerkiksi Mike Tysonin, Robert De Niron, U2-basisti Adam Claytonin ja F1-moguli Flavio Briatoren kanssa. Naisen ihmissuhdekuvioita on käsitelty lehdissä vuosien ajan, ja myös hänen päihderiippuvuutensa ja väkivaltaisuutensa on tullut median tietoon.

Splash
Splash
Splash
Splash