Narkkarit yrittivät hakata Janne Katajan: ”Sairasta ja surullista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa sattuu päivittäin pahoinpitelyjä ja muita väkivaltaisuuksia, joissa tekijä ja uhri eivät ole tuntemeet toisiaan ennakkoon. Eilen tällaisen odottamatoman tilanteen uhriksi oli joutua suosikkijuontaja Janne Kataja, joka kertoi asiasta Facebookissa.

Kataja oli palaamassa teatteriesityksen jatkoilta kotiinsa, kun hän päätti noutaa grilliltä syötävää. Katajaa väkijoukossa odotellut ystävättärellä oli huolestuttavaa kerrottavaa.

– Tullessani ulos, ystäväni sanoi että mennään tästä vähän kauemmaksi, koska tuossa on kaksi ”huumohörhöä”, jotka etsivät uhria jonka voisivat hakata. Täh? Olivat käyneet aiheesta keskustelua tutkien väkeä lähistöllään. Täh?? Janne Kataja kirjoitti.

– Hämmentyneenä katsoin tyyppejä, jolloin nuorempi heistä tunnisti naamani ja totesi, että ”tossa on Kataja. Hakkaa hänet, sillä pääsee VARMASTI lehtiin. Voin hakata kanssa kylkiin ja puolustaa sit jos tulee sanomista”. Poistumme vikkelään ystäväni kotitalon rappukäytävään, joka oli grillikioskia vastapäätä, kuuntelimme pari ”hakkaajain” kolkutusta ikkunalasiin ja odottelimme, kun hörhöt jatkoivat matkaansa.

Maailmaa kiertänyt Kataja totesi, että hänelle ei ole koskaan sattunut vastaavaa, vaikka mies on reissannut hyvinkin riskipitoisissa maissa. Suosikkijuontaja ei varmasti ole yksin ihmetellessään mikä tällaisia suomalaisia vaivaa.

– Sairasta ja surullista. Ennenkaikkea surullista, koska tuollaisten hörhöjen kohdalle voi sattua ihan kuka meistä vaan, Janne Kataja toteaa.

Osa meistä voi nähtävästi tosi pahoin. Olin katsomassa ystävieni hilpeää Revyyteatteri-esitystä ja jäin jatkoille….

Posted by Janne Kataja on 2. heinäkuuta 2015