Petetyn naisen kosto: Leikkasi kodinrikkojalta hiukset päästä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi kiivasluonteista kolumbialaiskaunotarta ajautui riitoihin keskenään. Yuli Yulieth Romero Jerezille oli selvinnyt, että hänen poikaystävällään Robertolla oli rakastajatar. Pettämisestä raivostunut Yuli päätti kostaa rakastajattarelle.

Tyttöystävä oli sopinut tapaamisen rakastajatteren kanssa selvittääkseen ongelmansa. Rakastajatarta odotti paikan päällä yllätys, sillä tyttöystävä ei ollutkaan yksin. Yuli oli pyytänyt sisarensa Lindan auttamaan häntä välienselvittelyssä.

Naiset onnistuivat kaatamaan rakastajatteren sängylle ja sitten Yuli alkoi leikata naisen hiuksia. Nainen samalla saarnasi kodin rikkomisesta ja haukkui rakastajatarta. Kolumbian poliisivoimissa työskentelevä Linda kuvasi tempauksen videolle ja julkaisi sen netissä.

Tyttöystävän ja rakastajatteren ongelma selvitettiin julkisella nöyryyttämisellä. Daily Mail -lehden mukaan videolta ei käy ilmi selvisikö uskoton poikaystävä tilanteesta ilman seurauksia.