Golfaajan karu kohtalo – pää juttui roskikseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dave Sayers -niminen golfaaja osallistui Iso-Britannian Wolstantonissa järjestettyyn hyväntekeväisyysturnaukseen. Peli ei mennyt odotetulla tavalla, ja mies yritti raivostuneena heittää mailojaan roskiin. Roskakoriin päätyi kuitenkin jotain aivan muuta.

Youtubessa jaetulla videolla näemme, kuinka Dave on onnistunut saamaan päänsä jumiin roskakorin aukkoon. 49-vuotias mies pyristelee pää roskakorin aukossa kuin ansaan jäänyt eläin.

Lopulta Dave onnistuu saamaan päänsä irti reiästä vaseliinin ja ympärille kokoontuneiden ihmisten avustuksella. Mies myöntää The Telegraph -lehdelle alkoholilla olleen vaikutusta hämmentävän tapahtumaketjun etenemisessä.

– Sanoin heittäväni mailani roskiin, mutta ne eivät mahtuneet sinne. Päätin mennä hieman pidemmälle. Laitoin pääni sisään, enkä saanut sitä enää pois, Dave Sayers paljastaa.