Koira narautti parhaan ystävänsä pahanteosta – ilman epäröintiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat tekevät joskus tuhojaan tylsistyessään tai leikkien käydessä liian vauhdikkaiksi. Ne jäävät kuitenkin yleensä kiinni ja osaavat potea syyllisyyttä. Kaksi karvaista kaverusta on jälleen joutunut omistajansa ristikuulusteluun, kun vessapaperirullan kanssa leikittiin ilman lupaa.

YouTube-videolla omistaja yrittää selvittää, kuka on järsinyt kokonaisen vessapaperirullan. Lattialla istuva ranskanbulldoggi on täysin kietoutuneena vessapaperiin ja istuu paperinpalasten päällä. Koira ei osaa vastata omistajalleen siltä kysyttäessä, että kuka sotkusta on vastuussa. Koiran paras ystävä hoitaa sen kuitenkin paremmin kuin hyvin.

Kameran kääntyessä bullmastiffin suuntaan omistaja kysyy uudelleen, kuka sotkusta on vastuussa. Bullmastiffi perääntyy hieman, minkä jälkeen osoittaa tassullaan syyllisen ilman sen pidempää miettimistä. Syyllinen on tietenkin aivan toisessa suunnassa.