Ällöttävä näky kaupan lohifileessä: Loismadot kiermurtelivat paketissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonalainen pariskunta oli ostanut läheisestä kaupasta tuoretta lohta päivälliseksi. Kun nainen alkoi valmistaa ruokaa, huomasi hän lohifileessä jotain omituista. Paketissa olevassa fileessä kiemurteli valkoisia loismatoja.

Näystä järkyttynyt Jen Chafitz kuvasi videon matoja kuhisevasta lohifileestään ja julkaisi sen Facebookissa. Yllättäen monet olivat sitä mieltä, että naisen dramatisointi oli liioiteltua, sillä kaloissa eläviin loismatoihin törmääminen on ihan normaalia.

Asiantuntijoiden mukaan loismadot eivät ole ihmiselle vaarallisia silloin kun lohi valmistetaan kunnolla. Raakana syötäväksi lohi ei kuitenkaan olisi kelvannut.

Daily Mail -lehden mukaan Chafitz yllättyi, ettei myöskään kauppias nähnyt tilanteessa mitään vakavaa. Jen sai hyvityksen matoja sisältäneestä lohifileestä ja 5 dollarin lahjakortin. Voi olla, että jatkossa Jen kiertää kyseisen kaupan kalatiskin kaukaa.