Optinen harha hämmästyttää – näetkö kuvassa kaunottaren?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brunettia kaunotarta esittävä kuva on lähtenyt leviämään netissä. Erikoista kuvassa on se, että kuvan todelliset värit paljastuvat, kun sinertävää negatiivia tuijottaa 15 sekunnin ajan. Illuusio paljastuu parhaiten, kun katsoja tuijottaa negatiivin keskellä olevaa valkoista pistettä.

Hymyilevän kaunottaren valokuva ilmestyy negatiivin vierssä olevalle valkoiselle pohjalle. Huvittavaa kuvassa on erityisesti se, että sininen negatiivi muuttuu silmissä värilliseksi kuvaksi.

Kuvaa katsellessa voi jälleen kerran ihmetellä silmien ja aivojen toimintaa. Jälleen kerran optinen illuusio on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Voisiko tässä olla seuraava kuvatrendi sosiaalisessa mediassa?

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat