Pelaajat tyrmistyivät Las Vegasissa – pelipöydässä kaksi samaa korttia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Las Vegasissa järjestetyssä Super High Rollers Cash -pokeriturnauksessa koettiin hämmentävä hetki, kun kesken pelin huomattiin pakan olevan viallinen. Kaikki eivät huomanneet viallista pakkaa ennen kuin pöydässä ollut pelaaja Doug Polk huomasi pöydällä olevat samanlaiset kortit.

YouTube-videolla nähdään, miten jakaja jakaa pöydälle kolme korttia. Pelin kommentaattorit hämmentyvät huomatessaan, että pöydälle jaettiin kaksi ristikuningatarta. Pelaajat eivät aluksi edes huomaa tilannetta, mutta hetken kuluttua jakaja palauttaa pelaajille panokset ja pelissä vaihdetaan korttipakka toiseen.

Metro-lehden mukaan pelissä oli pottina 6.400 dollaria, minkä vuoksi noin isosta summasta pelatessa kukaan ei varmastikaan haluaisi huomata pelanneensa viallisella pakalla. Viallisen pakan huomannut Polk ei voi kuitenkaan harmitella päivän saldoaan, sillä hänen voittonsa nousivat 255.00 dollariin saakka.