Petri Nygård valtavasta some-suosiostaan: ”Jos tietäisin niin olisin superrikas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiräppäri Petri Nygård on huippusuosittu myös sosiaalisessa mediassa, jossa sadattuhannet ihmiset seuraavat hänen räväköitä päivityksiään. Stara tiedusteli vaikuttaako valtava suosio päivitysten sisältöön ja miten räppäri suhtautuu mittavaan seuraajamäärään.

– En mä ota siitä mitään paineita. Se on mulle aika helppoa, kun joka tapauksessa tunnustaudun aikamoiseksi nettiaddiksiksi muutenkin. Mun blogissa ja saitilla on lähinnä mitä musiikkia olen kuunnellut ja videoklippejä katsellut Kommentoin ja jaan niistä parhaita paloja mun faneille, eli se on helppoa ja luonnollista, Petri Nygård kertoi Staralle.

– Lähinnä mietin, että se on aika jännä homma miten niitä seuraajia on sitten yhtäkkiä niin paljon ja miksi niitä ei ole muilla artisteilla niin paljon. Mikä siinä kiehtoo? Jos tietäisin mikä sen salaisuus on, niin mä olisin supersuperrikas mies. Pistän vaan menemään mitä itsekin fiilistelen. Ihmisiä näyttää kiinnostavan ja mä oon vaan tyytyväinen ja onnellinen.

Stara tiedusteli lisäksi miten nestemäisistä juomista usein riimittelevä artisti suhtautuu vaatimuksiin saada viinit Suomen maitokauppoihin keskieurooppalaiseen tapaan.

– Ei Suomi varmaan ole mikään viinikansa, mutta se olisi hyvinkin eurooppalaista, enkä usko, että siinä mitään hirveetä muutosta tapahtuisi. Suomalaisetkin oppisi samalla juomaan enemmän viinejä. En osaa sanoa, kun olen itse enemmän viskimiehiä, mutta joskus tykkään viiniä lähinnä ruoan kanssa juoda. Se on minulle enemmänkin ruokajuoma, joten se sopisi hyvin ruokakauppaan, Nygård linjasi.