Taideprojekti sai ihmiset tunnustamaan: ”Seksiä velipuolen kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset pitävät sisällään salaisuuksia, joita eivät voi kertoa kenellekään, mutta haluaisivat jos pystyisivät tekemään sen anonyymisti. Las Vegasin The Cosmopolitan -hotelliin on avattu mielenkiintoinen näyttely, joka on pullollaan ihmisten suurimpia ja synkimpiä salaisuuksia.

Metro-lehti kertoo taiteilija Candy Changin pystyttäneen The Cosmopolitan -hotellin tiloihin näyttelyn nimeltä Confessions. Näyttely koostuu lukuisista seinille kiinnitetyistä puulaatoista, joihin ihmiset ovat kirjoittaneet salaisia tunnustuksiaan.

Useimmat tunnustukset liittyvät rakkauteen, pelkoon, suhteisiin ja seksiin. Yli 1.500 ihmistä kävi yksityisessä kopissa kirjoittamassa salaisuutensa laattaan, joka lisättiin myöhemmin seinälle. Ihmiset ovat tunnustaneet muun muassa harrastaneensa seksiä sukulaisen kanssa, haikailevansa entisen perään, pelkäävänsä impotenssia ja pitävänsä aikuisviihteen katsomisesta enemmän kuin oma puoliso.

Candychang.com
Candychang.com
Candychang.com
Candychang.com