Tiger Woods petti jälleen? Seksiä ystävän vaimon kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Menestyksekäs golf-tähti Tiger Woods on jälleen kerran ajatunut keskelle kyseenalaista kohua. Sarjapettäjän maineen saanut Woods on nimittäin jälleen jäänyt kiinni uskottomuudesta. The National Equirer -lehti väittää, että Tiger ei ole ottanut opikseen pettämisskandaalista.

Lehden väitteiden mukaan Tiger Woods petti tyttöystäväänsä Lindsey Vonnia heidän ollessa vielä yhdessä. Huhujen mukaan mies pelehti naimisissa olleen Amanda Boydin kanssa. Paljastus on saanut Tigerin lähipiirin järkyttyneeksi, sillä Amanda on Tigerin hyvän ystävän ja kollegan Jason Dufnerin vaimo.

Lindsey Vonn päätti suhteensa Tigerin kanssa viime helmikuussa. Dufner ja Boyd erosivat viime huhtikuussa. Uskottomuus oli tuhonnut molemmat suhteet ja todennäköisesti miesten ystävyyden. The National Equirer -lehden paljastuksen jälkeen Woodsin manageri ilmoitti, että lehden väitteet ovat valheita, vaikka useat eri lähteet ovatkin saaneet todisteita siitä, että Woods oli Vonnille uskoton.