Veljekset kierrättäneet samaa synttärikorttia jo 40 vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Onnittelukortit ovat edelleen suosittu tapa muistaa läheisen juhlapäivää, vaikka verkon kautta lähetettävät sähköiset onnittelut ovatkin epäilemättä alkaneet syrjäyttämään pahvisten synttärikorttien suosiota.

Harva jaksaa kuitenkaan säätellä vanhoja onnittelukorttejaan, elleivät nämä ole itse tehtyjä. Jeff ja Ron -nimiset amerikkalaisveljekset ovat säästäneet rahaa ja luontoa kierrättämällä samaa syntymäpäiväkorttia 40 vuoden ajan.

Reddit-käyttäjä Venisreincarnaten Jeff-isä antoi Tenavat-syntymäpäiväkortin veljelleen Ronille alun perin vuonna 1973, ja sen jälkeen miehet ovat vuorotellen lähettäneet samaa korttia toisilleen.

Kortin sisällä oleva teksti kehottaa olemaan heittämättä sitä pois, vaan kierrättämään onnittelun ystävälleen. Jeff ja Ron siis ottivat neuvosta kerralla vaarin. Jeffin poika jakoi kuvan vuosia kiertäneestä kortista Imgur-sivustolla.

View post on imgur.com