Tennistähti paljasti terapiakäyntiensä syyn: ”Vihaa tennistä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlantilainen Andrew Murray tunnetaan menestyksekkäänä tennistähtenä, joka on uransa aikana voittanut myös olympiakultaa. Miehen voitokasta tennisuraa tarkastellessa on vaikea uskoa, että mies painii urallaan vakavan ongelman kanssa.

Murray on nimittäin kertonut, että tennis saa hänet vihaiseksi. Metro-lehden mukaan Andy on yksi niistä, joka harmittavan usein vihaa työtään. Monet ovat huomanneet, että vuosien varrella Andy on muuttunut aggressiivisemmaksi pelikentillä ollessaan. Murray on myöntänyt, että hänellä on lieviä vihanhallintaongelmia ja hän usein purkaa pettymystään kontrolloimattoman aggressiivisesti.

Andy paljasti hiljattain, että hän on hakenut ongelmaansa ammattiapua. Mies on palkannut psykiatrin ja hän käy säännöllisesti terapiassa. Andrew toivoo, että terapia auttaa häntä suhtautumaan lajiin positiivisemmin. Terapiassa työstetään myös Andyn vihanhallintaongelmia. Toivottavasti terapia tuottaa tuloksia, sillä miehellä on kovat odotukset Wimbledonin tennisturnauksessa voittamisen suhteen.