Disneyn teinitähdestä varttui upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Ashley Benson on noussut nopeassa ajassa Hollywoodin nuorten tähtien kärkikastiin. Tähti muistetaan erityisesti kohutusta Spring Breakers -elokuvasta, mutta sittemmin varsinaisen läpimurron tekeminen on hieman hidastunut.

Parhaillaan Ashley lomailee Meksikossa yhdessä ystäviensä kanssa. Hänet kuvattiin siellä eilen hotellinsa uima-altaalla, kun paparazzi tunnisti aurinkoa bikineissä palvovan näyttelijättären.

Ashley Benson syntyi Kaliforniassa. Hän on näytellyt aiemmin Päivien viemää -saippuasarjassa sekä Eastwick ja Pretty Little Liars -sarjoissa. Neito on hyvää pataa myös Spring Breakers -elokuvan vastanäyttelijänsä James Francon kanssa, mutta molemmat ovat kiistäneet huhut suhteesta.

Splash
Splash
Splash
Splash