Cheek tekemässä paluun? ”Pitäis varmaan alkaa aktivoitumaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek on viettänyt hyvin ansaittua lomaa viime syksyn Olympiastadionin keikoista lähtien, ja miehen fanit ovat odotelleet kuumeisesti vihjeitä idolinsa paluusta jo pitkään. Eilen odotus viimein palkittiin.

Cheek käväisi viikonloppuna Lahdessa järjestetyillä Summer Up -festareilla, mutta tällä kertaa ei tosin esiintymislavalla. Samalla räppäri kuitenkin täytti monien fanien odotukset ja kertoi kaipaavansa jo kovasti esiintymislavoille.

– Perinteisesti Summer Upissa, mutta tällä kertaa vaan fiilistelemässä. Tuli tosi kova ikävä lavoille. Pitäis varmaan alkaa aktivoitumaan, Cheek kirjoitti.

Fanien keskuudessa viesti on nyt tulkittu selväksi vihjeeksi siitä, että Cheek on jo alkanut ainakin suunnitella tulevaa paluutaan. Instagram-päivityksen kommenteissa fanit kertovat odottavansa sitä kovasti. Tarkempaa tietoa keikkojen jatkumisen ajankohdasta, paikasta tai tyylistä ei ole vielä tiedossa, mutta yleisesti Cheekiltä odotetaan poikkeuksellisen näyttävää paluuta.