Näin upea on Emiratesin Airbus 380:n ykkösluokka

Lux Matkailu · Stara.fi

Varakkaammille henkilöille tarjoillaan lentokoneiden ykkösluokan matkustamoissa yleellisyyksiä jotka tekevät matkasta nautinnollisen. Muutama lentoyhtiö kuitenkin vie ykkösluokan yleellisyyden vielä vähän pidemmälle tarjoamalla Airbus 380 -superjumbossa jopa oman pienen sviitin.

Esittelimme jo aiemmin Emirates-yhtiön A380 -lentokoneen ensimmäisen luokan luksushytin, joka vetää vertoja jopa yksityiskoneelle. Nyt vuorossa on In Flight Expert -nimisen matkabloggarin esittely saman lentokoneen tavallisesta ykkösluokasta ja sen tarjoiluista sekä lentokentän loungesta.

Ensimmäinen luokka tarjoaa matkustajille muun muassa myös mahdollisuudet suihkussa käymiseen ja rentoutumisen kahdessa korkealuokkaisessa baarissa. Kukapa ei voisi vastustaa laadukkaan ravintolalounaan nauttimista viinin kanssa omassa sviitissään, tuhansien metrien korkeudessa?