Todiste uskottomuudesta? Kardashianin mies hempeili exänsä kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kourtney Kardashianin kanssa seurusteleva Scott Disick on nähty hempeissä tunnelmissa ex-tyttöystävänsä kanssa. Monte Carlossa juhlinut Scott hyväili ja halaili stylistinä työskentelevää Chloe Bartolia ja parin välit näyttivät läheisiltä.

Disickillä on kolme lasta Kourtney Kardashianin kanssa ja kaunotar oli tapahtumahetkellä kotona lastensa kanssa Los Angelesissa. UsWeekly -lehden mukaan sarjabilettäjänä tunnettu Scott on epäluotettava seurustelukumppani, sillä seurapiireissä miehellä on pelimiehen maine.

Daily Mail -lehden mukaan Kourtney Kardashian on jättänyt Scott Disickin jo useita kertoja, mutta aina mies on ryhdistäytynyt ja löytänyt tiensä takaisin Kardashianin syliin. Voi olla, että ex-tyttöystävän kanssa juhliminen on Kourtneylle viimeinen niitti. Ehkäpä Scott on vilpillisellä käytöksellään sinetöinyt jo muutenkin rakoilevan parisuhteensa kohtalon.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat