Koira vauvan hoitajana – vahtii jokaista liikettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut osaavat toimia hyvänä apuna perheelleen lastenhoidossa. Paimenkoirat voivat haukkua lasten ollessa uimassa ja isokokoisemmista koirista on lapsille jopa leikkikaveriksi niiden kestäessä hieman rajumpiakin painileikkejä.

Koirat voivat tarvita hieman totuttelua uuteen perheenjäseneen, mutta ajan myötä niistä voi tulla lasten parhaat ystävät. YouTube-videolla nähdään, miten Evo-niminen alaskanmalamuutti katsoo pienen vauvan perään.

Evo näyttää kokevan suurta hoivaviettiä pikkuista kohtaan eikä malta irrottaa katsettaan ihmeellisestä pikkuihmisestä. Neljäkuukautinen vauva viihtyy hyvin sitterissään makoillen, kun se saa katsella Evoa.

Evo makoilee vauvan edessä ja pitää suloisesti kuonoaan vauvan sitterissä. Vauva silittelee ja potkii koiran kuonoa, mutta Evoa ei pienet jalat näytä häiritsevän. Lopuksi Evo vielä putsaa vauvan jalkoja nuoleskelemalla pieniä sukilla päällystettyjä jalanpohjia.