Maailman suosituimmat hotellit TOP10: ”Hovimestari on kuin ninja”

Matkailu · Stara.fi

Maailman suosituin hotellien ja ravintoloiden arvostelupalvelu TripAdvisor on miljoonien ihmisten apuna hotellivalintoja tehtäessä. 100 miljoonaa arvostelua takaa sen, että ainakaan testaajien määrä riittää luotettaviin tuloksiin. Nyt TripAdvisor on listannut 10 suosituinta hotellia.

Maailmanlistan ykköseksi rankattiin Malediivien Kaafu-atollilla sijaitseva Gili Lankanfushi -hotellin. Eräs arvostelija totesi huvilansa hovimestarin olleen kuin ninja, sillä hän oli tullut ja mennyt huomaamatta pitäen samalla kaiken järjestyksessä.

Shinta Mani Club, Kuva: Tripadvisor
Shinta Mani Club, Kuva: Tripadvisor

Toiseksi suosituin hotelli maailmassa on listauksen mukaan Costa Rican La Fortuna de San Carlosissa sijaitseva Nayara Hotel, Spa & Gardens. Kolmanneksi sijoittui Kambodzan Siem Reabissa sijaitseva Shinta Mani Club -hotelli. Viiden suosituimman hotellin joukkoon mahtuvat edellä mainittujen lisäksi myös Budapestin Four Seasons Hotel Gresham Unkarissa ja Perun Cuscossa sijaitseva Belmond Palacio Nazarenas.

Cocoa Island by COMO, Kuva: TripAdvisor
Cocoa Island by COMO, Kuva: TripAdvisor

Gili Lankanfushin lisäksi myös toinen Malediivien Kaafu-atollin hotelli on päässyt listalle, kun kuudennella sijalla on Cocoa Island by COMO. Seitsemäntenä on Itävallan Tuxissa sijaitseva Hotel Alpin Spa Tuxerho, kahdeksantena Arabiemiraattien Murqquabissa sijaitsega Al Maha Resort & Spa, yhdeksäntenä Brasilian Gramadossa sijaitseva Hotel Estalagem St. Hubertus ja kymmenentenä Perun Urubambassa sijaitseva Tambo del Inka Resort & Spa.