Kuumat bileet? Paris Hilton DJ-keikalla bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hiltonin huhuttiin taannoin pokanneen monimiljonääri Hans Thomas Grossin. Huhut saivat vahvistuksen, kun Cannesin filmijuhlilla tutustunut pari kuvattiin hiljattain viettämässä yhteistä lemmenlomaa Formenteralla. Nyt Hilton on jo palannut Yhdysvaltoihin.

Eilen Paris kuvattiin DJ-keikalla Las Vegasin Tao Beach -klubilla, jossa tunnelma oli ilmeisesti melko lämmin. Hiltonin työasuna oli asiaankuuluvasti bikinit.

34-vuotias Paris Hilton yllätti viihdemaailman vuonna 2012 aloittamalla DJ-uran. Nainen on nähty viime vuosien aikana useita kertoja soittamassa levyjä Ibizalla sijaitsevilla klubeilla. Tänä kesänä Paris heittää viikottain keikkoja Amnesia-nimisessä yökerhossa. Taannoin hänet valittiin hieman kiistanalaisesti parhaaksi naispuoliseksi DJ-tähdeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash