Pharrell Williams villitsi Ruisrockissa

Festarit · Stara.fi

Turussa parhaillaan käynnissä oleva Ruisrock-festivaali tarjosi eilen jo ennalta loppuunmyydylle festaripäivälle mittavan kattauksen ulko- ja kotimaisia tähtiä. Illan odotetuin tähti oli amerikkalainen Pharrell Williams.

Ruisrock 2015 Pharrell Williams, Kuva: Annika Kela, Stara
Ruisrock 2015 Pharrell Williams, Kuva: Annika Kela, Stara

Williamsin keikka villitsi valtavan festariyleisön, ja miehen hittiputki sisälsi oman tuotannon lisäksi myös muun muassa Daft Punk -yhteistyön hedelmiä. Keikan odotettuja huipennuksia olivat luonnollsesti Get Lucky ja Happy -jättihitit, jotka saivat koko Ruissalon laulamaan ja tanssimaan villisti. Viimeksi mainitun aikana lavalle nousi joukko suomalaisia lapsikuorolaisia.

Ruotsalainen DJ-duo Axwell & Ingrosso päätti festivaalipäivän. Lasereiden ja valojen lisäksi festivaalialue loisti keikan lopuksi mereltä ammutuista ilotulitteista. Lauantain kotimainen vetonaula oli odotetusti tämän hetken suosituimpiin bändeihin lukeutuva Haloo Helsinki!, jonka show oli yhtä tulilieskaa ja yhteislaulua. Yleisön kuoro kaikui kauas, kun Elli Haloo johdatti katsojat mukaansa bändin lukuisiin hittibiiseihin.

Ruisrock 2015 Pharrell Williams, Kuva: Maria Kokljuschkin
Ruisrock 2015 Pharrell Williams, Kuva: Maria Kokljuschkin
Ruisrock 2015, Studio Killers, Kuva: Mari Herrala
Ruisrock 2015, Studio Killers, Kuva: Mari Herrala
Ruisrock 2015, Studio Killers, Kuva: Vessi Hämäläinen
Ruisrock 2015, Kuva: Vessi Hämäläinen

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat