Poliisin villi tanssi keskellä tietä – Pride-huuma vei mukanaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pride-tapahtumia juhlittiin äskettäin ympäri maailmaa, kun ihmiset kokoontuivat edistämään seksuaalisen tasa-arvon toteutumista. Yhdysvalloissa hiljattain laillistetun tasa-arvoisen avioliittolain myötä Pride-tapahtumat olivat Metro-lehden mukaan entistä isompia ja näyttävämpiä.

New York Gay Pride -kulkue oli aiempiin vuosiin verrattuna kasvattanut kokoaan huomattavasti. Kaikki näyttivät nauttivan tapahtumasta niin paljon, että saivat paikalla valvomassa olleet poliisitkin mukaansa tanssimaan. YouTube-videolla nähdään, miten eräs poliisi innostui tanssimaan kulkueessa mukana olleen miehen kanssa.

New Yorkin poliisista oleva virkamies innostui pyörittämään takamustaan iloisesti. Lähellä olevat ihmiset hurrasivat ja kannustivat yhdessä tanssivia miehiä, jotka keinuttelivat hyvän tunnelman mukana lanteitaan keskellä tietä.