Rihannalla kaikkien aikojen fanitapaaminen – kidnappasi fanit!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihannan uusi Bitch Better Have My Money -kappaleeseen tehty musiikkivideo shokeerasi katsojia raakuudellaan, kun Rihanna velkojan roolissa kidnappasi videolla naisen ja kidutti häntä antamaan Rihannalle kuuluvat rahat.

Faneja varten suunnitellussa ensi-illassa Rihanna käytti samantyylistä taktiikkaa kuljettaessaan fanit juhlapaikalle. Fanit laitettiin linja-autoon istumaan, heiltä vietiin puhelimet pois, ikkunaverhot suljettiin ja kaikkien silmät peitettiin mustilla siteillä.

Faneilla ei ollut mitään käsitystä siitä, mitä tulisi tapahtumaan tai minne he olivat menossa. He voivat vain toivoa, että he tulisivat näkemään idolinsa siellä, minne linja-auto oli matkalla.

80 fania koki huikean yllätyksen, kun linja-auto saapui määränpäähän ja he pääsivät näkemään Rihannan. Fanit oltiin kuljetettu Los Angelesissa sijaitsevaan teatteriin, jossa he pääsivät näkemään ensimmäistä kertaa esitettävän Bitch Better Have My Money -kappaleen musiikkivideon. Esityksen jälkeen Rihanna meni vielä faniensa luo juttelemaan heidän kanssaan kasvotusten, mikä kruunasi tapahtuman.