Pieni piiri pyörii… Selena Gomez pokasi ystävänsä exän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Selena Gomez on äskettäin yhdistetty romanttisessa mielessä huippumalli-ystävätär Gigi Hadidin entiseen poikaystävään. Huhujen mukaan Selena deittailee nykyisin laulaja Cody Simpsonia. Tähtönen on lisännyt vettä myllyyn julkaisemalla yhteiskuvan Codyn kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Cody ja Selena ovat tunteneet toisensa pitkään. Simpson on myös Gomezin ex-poikaystävä Justin Bieberin läheinen ystävä. Samaan ystäväpiiriin kuuluvat tähtöset ovat ilmeisesti löytäneet yhteisen sävelen romanttisessa mielessä.

Gomezin erikoiset deittailukuviot ovat olleet viime aikoina usein otsikoissa. Hiljattain laulajattaren tuttava Diplo paljasti, että Selena Gomez oli syyllistynyt julkisuustemppuun. Diplon mukaan Selenan suhde DJ Zeddin kanssa oli vain julkisuutta varten.

Gomezin ja Zeddin suhde päättyi kaikessa hiljaisuudessa. Vasta sinkkuuntunut tähti on nyt iskenyt silmänsä ystävättärensä entiseen poikaystävään ja kuvista päätellen parilla on hauskaa yhdessä.

These days are always the best days.

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi