Näpäytys homovastaisuudelle: Nämä suuryritykset tukevat homoliittoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhä useammassa valtiossa on nostettu pöydälle lakiehdotus, joka sallisi avioliiton samaa sukupuolta olevien kesken. Tasa-arvoinen avioliittolaki on aiheuttanut paljon keskustelua ja se on poikinut myös paljon vastustusta.

Monet homoliittojen vastustajista ovat vieneet mielenilmaisunsa niin pitkälle, että he ovat alkaneet boikotoida yritysten tuotteita ja palveluita, jotka tukevat ja kannustavat homoliittoja. Metro- ja Gaystarnews -lehtien selvitysten mukaan homoliittoja tukevien jättiyritysten lista on pitkä.

Homoliittoja tukevien tuotteiden ja palveluiden boikotointi tarkoittaa käytännössä sitä, että homovastaisen ihmisen on luovuttava normaalista arkielämästään. Nämä jättiyritykset tukevat tasa-arvoista avioliittolakia:

1. Google

2. Coca-cola

3. Absolut Vodka

4. McDonalds

5. Twitter

6. Facebook

7. Starbucks

8. Ben & Jerry’s

9. Mastercard

10. Visa

11. H&M

12. Apple

13. Qantas

14. Virgin Group

15. P&O

16. Durex

17. Foxtel

18. Ernst & Young

19. GAP

20. Levi’s

21. Youtube

22. Smart car

23. Kellogg’s

24. Netflix

25. Guess

26. Uber

27. P&G

28. Airbnb

29. American Airlines

30. Pepsi