Näpäytys homovastaisuudelle: Nämä suuryritykset tukevat homoliittoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhä useammassa valtiossa on nostettu pöydälle lakiehdotus, joka sallisi avioliiton samaa sukupuolta olevien kesken. Tasa-arvoinen avioliittolaki on aiheuttanut paljon keskustelua ja se on poikinut myös paljon vastustusta.

Monet homoliittojen vastustajista ovat vieneet mielenilmaisunsa niin pitkälle, että he ovat alkaneet boikotoida yritysten tuotteita ja palveluita, jotka tukevat ja kannustavat homoliittoja. Metro- ja Gaystarnews -lehtien selvitysten mukaan homoliittoja tukevien jättiyritysten lista on pitkä.

Homoliittoja tukevien tuotteiden ja palveluiden boikotointi tarkoittaa käytännössä sitä, että homovastaisen ihmisen on luovuttava normaalista arkielämästään. Nämä jättiyritykset tukevat tasa-arvoista avioliittolakia:

1. Google
2. Coca-cola
3. Absolut Vodka
4. McDonalds
5. Twitter
6. Facebook
7. Starbucks
8. Ben & Jerry’s
9. Mastercard
10. Visa
11. H&M
12. Apple
13. Qantas
14. Virgin Group
15. P&O
16. Durex
17. Foxtel
18. Ernst & Young
19. GAP
20. Levi’s
21. Youtube
22. Smart car
23. Kellogg’s
24. Netflix
25. Guess
26. Uber
27. P&G
28. Airbnb
29. American Airlines
30. Pepsi

Uusimmat