Näpäytys homovastaisuudelle: Nämä suuryritykset tukevat homoliittoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhä useammassa valtiossa on nostettu pöydälle lakiehdotus, joka sallisi avioliiton samaa sukupuolta olevien kesken. Tasa-arvoinen avioliittolaki on aiheuttanut paljon keskustelua ja se on poikinut myös paljon vastustusta.

Monet homoliittojen vastustajista ovat vieneet mielenilmaisunsa niin pitkälle, että he ovat alkaneet boikotoida yritysten tuotteita ja palveluita, jotka tukevat ja kannustavat homoliittoja. Metro- ja Gaystarnews -lehtien selvitysten mukaan homoliittoja tukevien jättiyritysten lista on pitkä.

Homoliittoja tukevien tuotteiden ja palveluiden boikotointi tarkoittaa käytännössä sitä, että homovastaisen ihmisen on luovuttava normaalista arkielämästään. Nämä jättiyritykset tukevat tasa-arvoista avioliittolakia:

1. Google2. Coca-cola3. Absolut Vodka4. McDonalds5. Twitter6. Facebook7. Starbucks8. Ben & Jerry’s9. Mastercard10. Visa11. H&M12. Apple13. Qantas14. Virgin Group15. P&O16. Durex17. Foxtel18. Ernst & Young19. GAP20. Levi’s21. Youtube22. Smart car23. Kellogg’s24. Netflix25. Guess26. Uber27. P&G28. Airbnb29. American Airlines30. Pepsi