500 parinvaihtajaa valtasi kylän – asukkaat eivät lämmenneet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gloucestershiressa Flaxleyn pikkukylässä vietettiin asukkaiden yllätykseksi heinäkuun alussa parinvaihtajille suunnattua Swingfields-festivaalia. Festivaali on parinvaihtajien vuoden kohokohta ja alan suuri tapahtuma.

Festivaalilokaatio pidettiin lipun ostaneilta viimeiseen asti pimennossa, ja sijainti paljastettiinkin vasta kaksi päivää ennen tapahtuman alkamista. Tämä tarkoitti luonnollisesti myös sitä, että kyseinen tapahtuma ja 500 parinvaihtajan ryntäys oli myös Flaxleyn kyläläisille yllätys – ja ilmeisesti hyvin epämiellyttävä sellainen.

Swingfields-festivaali kehuskeli Telegraph-lehden mukaan lipun ostaneille saaneensa idyllisen, rauhallisen ja juuri sopivan lokaation, jossa parinvaihtajat saisivat nautiskella 360 asteen panoramanäköalasta. Festivaalikävijöiden nauttiessa porekylvyistä, live-esityksistä, saunasta ja uima-altaista kyläläiset ihmettelivät alueelta kuuluvia ääniä.

Kyläläiset olivat tyrmistyneitä siitä, että heidän mielipidettään ei kysytty festivaalin lokaatiota suunnitellessa. Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja myöhään yöhön asti jatkunut epämääräinen meteli oli häirinnyt asukkaita. Erään perheen pihalle oli myös ilmestynyt tunkeilija, joka yritti päästä festivaalialueelle talon pihan läpi ilman lippua.