Kaheli tempaus moottoritiellä: Kuskit pelasivat kivi-paperi-sakset-peliä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liikenneturvallisuudesta piittaamattomat miehet olivat ryhtyneet leikkimään keskenään moottoritiellä. Autoilija haastoi moottoripyöräkuskin pelaamaan kivi-paperi-sakset-peliä. M3-moottoritiellä kuvattu tempaus on saanut ihmiset raivostumaan Britanniassa.

Videolla esiintynyttä autoilijaa ja motoristia pidetään idiootteina. Molemmat ovat teollaan ilmaisseet välinpitämättömyytensä turvallisuutta kohtaan. Kuskit nimittäin selvästi keskittyivät peliin, eivätkä ajamiseen.

Kumpikaan kuskeista ei todennäköisesti olisi ollut kykenevä reagoimaan äkilliseen tilanteeseen tiellä. Metro-lehden mukaan vaikuttaisi siltä, että moottoritie oli suhteellisen rauhallinen. Onneksi järjettömästä törttöilystä huolimatta tiellä ei sattunut tempauksen takia onnettomuuksia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.