Teini-Kardashian diivaili yökerhossa – vaatimuksiin ei suostuttu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa sijaitseva The Box -yökerho oli houkutellut kaupungin kerman paikalle katsomaan laulajatar Chaka Khanin keikkaa. Paikalle saapui myös huippumallina ja realitytähtenä tunnettu Kendall Jenner. Neitokainen seurueineen saapui liian myöhään ja yökerho oli täynnä.

Vaikka yökerhon työntekijät saattoivat kaunottaren VIP-alueelle ja palvelivat häntä ammattitaitoisesti ei se riittänyt hänelle. Tähtönen vaati päästä istumaan VIP-alueen parhaimpaan pöytään, joka oli jo sillä hetkellä täynnä.

Koska Jennerille ei järjestynyt pöydästä istumapaikkaa, alkoi hän murjottaa. Metro-lehden mukaan Kendall oli käyttäytynyt kuin diiva. Silminnäkijöiden mukaan Kendall odotti paikan järjestymistä viisi minuuttia ja sitten hän lähti seurueineen pois yökerhosta.

Yökerhon muut VIP-vieraat olivat naisen käytöksestä tyrmistyneitä, sillä tähtönen antoi ymmärtää, että hän on tärkeämpi henkilö kuin muut VIP-alueella juhlineet. Ilta The Box -yökerhossa oli menestys ja Kendall jäi hyvästä Chaka Khanin keikasta paitsi.