Mies räjäytti ilotulitteen päänsä päällä – kuoli välittömästi

Ohhoh! · Stara.fi

Ilotulitteet aiheuttavat vuosittain maailmanlaajuisesti tuhansia vakavia loukkaantumisia ja kuolemantapauksia. Toissapäivänä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän juhlahumussa amerikkalainen 22-vuotias Devon Staples sai typerän idean, joka maksoi hänen henkensä.

Ystävänsä talon takapihalla Mainen osavaltiossa itsenäisyyspäivää kosteissa merkeissä juhlinut Staples oli juopotellut jonkin verran, minkä jälkeen hän päätti yllättäen asettaa ilotulitteen päähänsä ja uhkasi syttää sytytyslangan palamaan.

Ystävät yrittivät puhua miehelle järkeä, mutta se oli myöhäistä. Nuori mies nimittäin räjäytti ilotulitteen päänsä päällä ja menehtyi räjähdyksessä saamiinsa vammoihin välittömästi, New York Times uutisoi. Kuolleen veli Cody Staples kertoi lehdelle, että uhrin pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Mainen osavaltio salli ilotulitteet vuonna 2012.