Hypnoosia vai hierontaa: Mitä ihmettä kissa teki koiran päälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni saattaa muistaa vuosien takaa hauskan videon, jossa pieni kissa antaa koirakaverilleen päähierontaa. AustinAndN julkaisi taannoin Sunstorm Midnight Amber -nimisestä kissastaan videon, jossa kissa auttaa väsynyttä koiraa rentoutumaan sohvalla.

Kissoja pidetään monesti ovelina ja viisaina, ja niiden voidaan ajatella jopa hieman pomottavan perheen muita lemmikkejä. Chris Cohen on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän paljastaa, mitä kissan hieroessa koiraa oikeasti tapahtuu. Cohen on dubannut kissan äänen ja paljastanut, että kissa hypnotisoi koiraa unohtamaan rakkaimmat lelunsa tennispallot.

Sunstorm Midnight Amber -nimellä varustettu kissa kieltämättä jo kuulostaakin siltä, että se saattaa omata maagisia taitoja. Video näyttää juuri siltä kuin kissa kuiskuttelisi koiran korvaan ja koira vaipuisi hiljalleen hypnoosiin. Saattaakin olla, että tätä koiraa eivät tennispallot enää näiden päiväunien jälkeen kiinnostanutkaan.