Pikkutyttö ei pienistä hätkähdä – poisti oman hampaansa jousipyssyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lapset odottavat, että maitohampaat irtoavat lähes itsestään ennen kuin he lähtevät irrottamaan niitä. Useimmat kaipaavat hampaan pois vetämiseen vanhempiensa apua, mutta eräs 11-vuotias tyttö halusi selvittää tilanteen rohkeasti ilman muiden apua.

YouTube-videolla nähdään 11-vuotias Alexis Davidson, joka päätti poistaa itse oman heiluvan hampaansa. Tytön isä on kuvannut hidastetulle videolle, miten tyttö ampuu jousipyssyllä niin, että hampaaseen kiinnitetty naru tiukentuu ja hammas lähtee irti lentäen tytön suusta ulos.

Peloton Alexis ei näytä jännittävän yhtään hampaansa irrottamista. Ampumisen jälkeen tyttö tuulettaa iloisesti ja yllättynyt ilme vaihtuu nopeasti hymyyn kun hän tajuaa hampaan irronneen. Lopuksi tyttö vielä esittelee ylpeänä hampaan jättämää koloa kameralle.