Ruisrock teki yleisöennätyksensä: Ruissalossa 95 000 juhlijaa

Festarit · Stara.fi

Viikonloppuna järjestetty Ruisrock teki yleisöennätyksensä. Festivaalilla juhli viikonlopun aikana yhteensä 95.000 kävijää. Sunnuntaina paikalla oli 25.000 vierasta. Perjantai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä 35.000 hengen yleisöillään. Edellinen ennätys rikottiin noin 2.000 vieraalla.

Ruisrockin lavoilla soitti kansainvälisiä tähtiä, suosituimpia kotimaisia esiintyjiä ja nousevia nimiä.

– Ruisrockin huikea menestystarina jatkui myös tänä vuonna, ja olen vilpittömän ylpeä siitä, miten upea festivaali Ruissalossa järjestettiin tänä viikonloppuna. Alue osoitti jälleen kerran toimivuutensa ja näytti upealta, festarin esiintyjät olivat loistavia ja yleisön hyvä fiilis oli aistittavissa kaikkialla, kommentoi promoottori Mikko Niemelä.

– Olenkin varma, että Ruisrockista jäi jälleen kerran ikimuistoisia elämyksiä kymmenille tuhansille kävijöillemme ja haluan kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Yhdessä teimme Ruisrockista jälleen kerran Suomen suurimman ja kauneimman festivaalin.

Viikonlopun suuria vetonauloja ovat olleet muun muassa Pharrell Williams, Axwell & Ingrosso, Ellie Goulding, Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Antti Tuisku ja Disco Ensemble.