Tuottaja yritti saada selkoa Iggy Azalean sanoituksista – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkituottaja yritti saada selkoa Iggy Azalean sanoituksista – näin siinä kävi

Iggy Azalea nousi muutama viikko sitten ihmetyksen aiheeksi Damn Tommy -nimisen Vine-käyttäjän ansiosta. Damn Tommy julkaisi eräästä Iggy Azalean esiintymisestä muutaman sekunnin videoleikkeen, jossa naisen freestyle-osuus kuulostaisi olevan täyttä siansaksaa. Nyt eräs musiikkituottaja otti haasteen vastaan ja yritti saada selkoa videoleikkeellä kuuluvista sanoista.

Elektronista musiikkia tekevä mies on julkaissut Revolvr-nimisellä YouTube-kanavallaan videon, jossa hän yritti saada selkoa naisartistin laulamista sanoista. Hän ei saanut käännettyä sanoja englanniksi, vaikka mies hidasti ääniraidan musiikinteko-ohjelmallaan. Se ei kuitenkaan estänyt miestä tekemästä videoleikkeen ääniraidasta omaa versiotaan.

Australiasta kotoisin oleva rap-artisti, lauluntekijä ja malli Iggy Azalea nousi nopeasti viime vuonna kansainvälisesti tunnetuksi huipputähdeksi. Naisen Black Widow -niminen hitti soi tiuhaan tahtiin kaikilla isoilla radiokanavilla ja naisen nimi vilkkui usein myös median otsikoissa.