Tuntematon tunkeutui taloon – sai ansaitsemansa vastaanoton

Viihdeuutiset · Annika Kela

Georgiassa, Jacksonissa asuvan perheen arki sai yllättävän käänteen, kun heidän kotiinsa tunkeuduttiin keskellä kirkasta päivää. Perheenjäsenet onnistuivat kuitenkin lopulta häätämään tunkeilijan järeällä keinoilla.

Yksi perheenjäsenistä nimittäin ajoi miehen tiehensä aseeseen turvautumalla. Kotitalon kuistille asennettu valvontakamera tallensi kauhistuttavan tilanteen videolle. Video osoittaa, että alkoholia nauttinut mies käveli taloon sisälle keskellä kirkasta päivää. Mies oli todennäköisesti suunnitellut varastavansa talosta perheen omaisuutta.

Yhdysvalloissa yksityisasuntoon tunkeutumista pidetään vakavana rikoksena ja talon omistajalla on oikeus puolustautua tunkeilijaa vastaan asein. Tässä tapauksessa tunkeilija selvisi ulos talosta ehjin nahoin. On sanomattakin selvää, että tilanne olisi voinut äityä erittäin pahaksi. Toivottavasti mies otti tapauksesta opikseen.