Eva Longoria biletti villisti bikineissä – katsoja teki facepalmit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on viettänyt jo pari viikkoa Euroopassa, jossa hän on kiertänyt ystäviensä kanssa lomakohteita auringosta nauttien. Parhaillaan hän on Aurinkorannikolla.

Eilen Eva Longoria kuvattiin poikkeuksellisen vauhdikkaissa merkeissä Marbellan Puerto Banusissa, kun hän piti hauskaa ystävänsä Eva La Ruen kanssa huvijahdin kannella. Bikineihin pukeutuneet kaunottaret bilettivät kuvaajan edessä niin vauhdikkaasti, että mukana ollut miesystävä peitti kädellä kasvonsa häpeästä.

Viime aikoina Eva Longoria on alkanut panostaa yhä enemmän hyväntekeväisyystyöhön. Tähtönen nähtiin viimeksi viikko sitten Girls Inc. hyväntekeväisyysorganisaation tapahtumassa Los Angelesissa. Mediatilaisuudet ja kuvakset ovat pitäneet tähden kiireisenä. Daily Mail -lehden mukaan Longoria tapailee televisiomogulina tunnettua Jose Antonio Bastonia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash