Instagramiin viimein odotettu ominaisuus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sovellus on antanut ihmisille mahdollisuuden jakaa elämänsä pieniä hetkiä kuvina ystäviensä ja muidenkin käyttäjien kesken. Herkulliset ruokakuvat, kauniit maisemat ja lomakuvat tulevat olemaan vieläkin kadehdittavamman kauniita.

Instagram tulee nimittäin päivittämään sovellukseen ladattavien kuvien kokorajoituksia. Metro-lehti kertoo Instagramin tekevän seuraavaksi päivityksen, joka sallii uutena ominaisuutena sovelluksessa teräväpiirtokuvat. Aiemmin palvelu on rajannut kuvan 640 x 640 -kokoiseksi, mutta tulevaisuudessa palvelu tulee sallimaan myös HD-laatuiset 1080 x 1080 -kokoiset kuvat.

Instagramia käyttää tällä hetkellä kuukausittain noin 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää, ja palvelu alkaa olemaan nuorten keskuudessa suositumpi kuin Facebook. Facebookiin ei enää päivitetä niin helposti uusia kuvia, minkä vuoksi hyvälaatuisten kuvien julkaiseminen Instagramissa tulee varmasti monelle mukavana uudistuksena.