Kardashian erosi – jälleen kerran!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Kourtney Kardashian on eronnut avopuolisostaan Scott Disickistä useaan otteeseen, mutta ottanut miehen aina kuitenkin takaisin. Metro-lehti uutisoi Kourtneyn jälleen jättäneen Scottin nähtyään hänestä otetut kuvat Monte Carlossa.

Scott on elänyt kuin vapaa mies ja kertonut myös satunnaisesti tapaamilleen naisille olevansa sinkku, vaikka hän on ollut varattu. Nyt mies pääsee viimein puhumaan totta Kourtneyn jätettyä hänet. Kourtney on lähipiirin mukaan joutunut ajattelemaan lastensa parasta ja pistänyt suhteen poikki Scottin kanssa. Viimeisimpänä niittinä Scott oli kuukauden poissa kotoa, jolloin hänet nähtiin myös hempeilemässä entisen tyttöystävänsä kanssa Monte Carlossa.

Fanit ovat olleet todella vihaisia ja surullisia parin erottua. Osa faneista kirjoitti Twitteriin menettäneensä uskon rakkauteen kun taas osa epäilee Kourtneyn ottavan Scottin vielä uudelleen takaisin. Kourtney on aiempina kertoina antanut Scottille anteeksi, joten toivo yhteenpaluun suhteen ei ole faneilla vielä menetetty.