Tosielämän GTA -takaa-ajo videolle Brasiliassa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisit tappavat viikoittain suuren määrän ihmisiä, joista merkittävä osa on aseettomia. Brasiliassakin kovat otteet ovat poliisille arkipäivää, ja nyt verkossa on julkaistu video sikäläisestä takaa-ajosta, jossa pakenija selvisi kuitenkin hengissä.

Helikopteripoliisin kypäräkameralla kuvatussa videossa nähdään miten valkoinen lava-auto pakenee poliisia suurella nopeudella muun liikenteen seassa. Helikopteri on kutsuttu paikalle avustamaan poliisia autolla pakenevan rikollisen kiinniotossa.

Voimankäyttö on rajua, sillä autoa ammutaan helikopterista rynnäkkökiväärillä. Se tuottaa lopulta tulosta, kun auton moottoriin osuneet luodit pysäyttävät auton, ja maassa autoa takaa-ajaneet poliisit saavat miehen kiinni. Pakenija oli loukannut jalkansa, mutta ei saanut takaa-ajossa vakavia vammoja.