Ariana Grande sikaili kahvilassa – nuoleskeli vitriinin donitseja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donitsikahvilan työntekijät olivat jääneet suu auki järkytyksestään, kun he katsoivat päivän päätteeksi turvakameranauhat. Videolta näkyi Ariana Grande, joka pussaili poikaystävänsä Ricky Alvarezin kanssa ja nuolaisi useaa vastapaistettua donitsia tarjottimelta maksamatta niitä.

Grande kävi itsenäisyyspäivänä Wolfee Donuts -kahvilassa Lake Elsinoressa hänen uuden poikaystävänsä ja parin kaverinsa kanssa. Grande ja Alvarez yllyttivät toisiaan nuolaisemaan tarjottimella olevia donitseja myyjän käännettyä selkänsä heihin päin. Grande ja Alvarez kuhertelivat donitsitiskillä ja nuolaisivat vuorotellen uusia donitseja.

Donitsikahvilan omistaja Joe Marin on kommentoinut Metro-lehden mukaan odottavansa anteeksipyyntöä tähdeltä. Marin on jo omasta puolestaan pahoitellut tilannetta asiakkaille, jotka ovat ostaneet kyseiset tuotteet tiskiltä. Kahvilan henkilökunta huomasi tapahtuneen videolta vasta päivän päätteeksi kun kaikki tuotteet oli myyty.